Shopping Cart

Hemma från Los Angeles!

Hej Hopp!

Oj, här har det inte hänt mycket. Ledsen för det! Jag har varit på en minisemester hos min vän Linda i Los Angeles. Hon tog sin graduation, och det var något jag inte ville missa! Förutom själva examensdagen har det varit fullspäckade sex dagar. En vecka går ju så himlans fort…svish…säger det bara. Vi har hunnit med en massa som shopping i Santa Monica, promenad på Venice Beach, lunch i OC, tripp till Laguna Beach, lite fest i Hollywood, Poolfest, besök på Universal Studios som jag bara älskar 😉 och sen en massa annat.


Lunch i Santa Monica


Linda & jag


Universal Studios


Laguna Beach


JLC vid Hollywood hills

Hemma

Nu är jag iaf hemma. Kom fram till Arlanda runt 7.30 – 8.00 tiden i morse, och sedan dess har jag försökt vara vaken hela dagen vilket har gått sisådär. Gissa om att jag har ätit som bara den för att få energi och hålla ögonen öppna. Jetleg är inte att leka med, men jag brukar komma lindrigt undan, och hoppas på det denna gång med. Men jisses säger jag bara, så mycket mat jag fått i mig idag är inte ok när jag bara suttit ner. Helt slut!Frukost på LAX kl 05.00 

Teoriutbildning SAFE

Imorgon klockan 09.00 börjar teoriutbildningen på SAFE för att bli gruppträningsinstruktör. Hepp Hepp! Hoppas verkligen att jag är pigg som en lärka då! Kan hända att en energidryck eller kaffe köps under rasten 🙂 Jag ser väldigt mycket fram emot denna utbildning då jag alltid har varit intresserad av kropp och hälsa.
Detta kommer passa mig som handen i handsken. Wohoo!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer