Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Härliga lördag

Den här lördagen kunde verkligen inte ha börjat bättre! En iskall promenad till gymmet som var helt folktomt. Perfekt då det bara var att ta för sig!

Började med en snabb promenad på löpbandet för att sedan trappa upp och springa resten av uppvärmningstiden. Därefter fick det bli en hel del utfall med kettlebells...känner redan nu hur rumpan och låren bränns. Fantastiskt!

Efter utfallen gick vi vidare till överkropp. Det blev många olika övningar med hantlar för bröst, triceps, biceps och rygg. Innan strech avslutade vi passet med 3 min planka. Bästa bästa magövningen!

Jag verkligen älskar att vara på gymmet, och speciellt när det är lite folk. Det är där du har tid att fokusera bara på dig själv och känna och reflektera på både kropp och knopp.

När jag kom hem körde jag på en proteinbomb! Jag gjorde proteinpannkaka med proteinpulver med vaniljsmak, ägg, blåbär och självklart kanel. Medan pannkakan gräddades i ugnen åt jag lite kesella (gillar inte det så mycket), blåbär, granatäpple och toppade kanel på 😉

bluberry
Förrätt - Mix av blåbär, granatäpple och kesella

 

proteinpannkakor
Varmrätt - Proteinpannkaka

 

grapefrukt
Efterrätt - Grapefrukt

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer