Shopping Cart

Härlig kort dag!

Det har varit en riktigt bra dag på alla håll. Morgonen började bra med god frukost och allt flöt bara på. När jag sedan gick till jobbet gick jag sjukt fort. Det kändes som det iaf. Platta skor är bäst! 

En kort och mycket bra arbetsdag på ca tre timmar. De tre timmarna innehöll både roliga och tråkiga besked. Det tråkiga beskedet var den inställda PT-timmen, men det gjorde inte så mycket ändå. När planerna ändrades var jag ju tvungen hitta på nya. Därför åkte jag istället till SATS Odenplan för att köra i gymmet. Jag visste att Eloisa var där och tvingade med henne på ett gympass efter hennes Streetdance. Hon var inte svårövertalad direkt. Ett riktigt bra pass, och nu känns det i benen kan jag säga.

När jag kom hem var det bara att slänga i sig mat, och nu är jag på banan igen! Nu sitter jag bara och funderar på om jag ska ta ett Bodybalance pass eller chilla lite innan det är dags för nya äventyr med min galna vän!

reztart_mango

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer