Shopping Cart

Good morning Friday!

God morgon!
Det har inte gått så bra för mig att blogga denna vecka! Det har varit för mycket och jag har inte hunnit sitta still ens. Sedan finns det ett till problem, jag kommer inte in på min blogg via datorn. Jättekonstigt! Får försöka klura ut det under nästa vecka för nu snart är det dags att åka till Arlanda! Wohoo! En helg i Åre står på tur!

Hoppas jag kan träna på utan att några problem. Var med om en sjuk grej igår och har ont i armen nu, just my luck 😉

Nu ska jag packa klart och strecha lite (så tråkigt) men det är bara att göra!

Ha en fin helg och glöm inte att kika in här för uppdatering om workout Åre!

20130524-064646.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer