Shopping Cart

God morgon torsdag!

reztart_passion

Det var en god morgon idag när jag tänkte börja skriva detta inlägg, men sedan hände något. Ja, alltså  jag skulle börja jobba så därför blev det inget inlägg. Men skriver nu istället och passar på att säga god eftermiddag.
Hoppas ni haft en bra dag än så länge. Min dag har rullat på i vanlig ordning.

Morgonen började inne i city där vi var på trendföreläsning på MNML Agency. En bra och inspirerande föreläsning om event marketing. Jag tycker det är så intressant med marknadsföring i sig så jag blir alltid inspirerad på hur många olika sätt man kan tänka och jobba inom det.

När jag sedan kom till kontoret var jag hungrig (såklart), och som tur var fanns det resurser där. Ni ser ju själva, en dryck där det står på etiketten att det är mer passion än en sommarflirt (yeah), och sedan en bar som smakar äpple/kanel. Heaven!

Nu är jag iaf hemma för att ta sats och skriva på mitt examensarbete…känns sådär…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer