Shopping Cart

God morgon lördag

God morgon champs!

Ledsen för dålig uppdatering igår, men det var fullt upp med att umgås med Sara och Felicia.
Trots en heldag i solen och en kväll på stan vaknade jag tidig och kände mig utvilad och pigg!

Jag har nu laddad med en bra frukost, bananpannkaka och kaffe! Jag hör nu att det kommer bli en ruskigt varm dag idag. Härligt! Tur att jag laddat för en heldag ute. Jag ska köpa kokosvatten att ha i väskan. Kan behövas så jag inte svimmar i värmen! Äsch, nu skriver jag bara en massa blajj.

Snart bjuder jag på ett inlägg om gårdagen. Fina bilder!

Hej så länge!

bananpannkaka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer