Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Blev frälst från första stund

I går råkade det bli två pass för mig på raken. Morgonen började med ett jobbigt gympass på SATS Sickla med min vapendragare Maria. Många bra övningar utan stopp. Det blev några ruffie-övningar, TRX övningar och lite annat. Jätteroligt och självklart jobbigt. Därefter hade jag inget att göra vilket resulterade till ett stopp på SATS Medborgarplatsen för torsdagszumba. Hur länge sedan var inte det? Väldigt länge sedan!

Jag tycker det är så kul att se på klassen och alla deltagare. Alla är så glada och verkligen kör järnet! Det som är intressant är att det är typ jag och en annan tjej som gått där varje torsdag i ca 2 år. Okej, nu på sista tiden har jag inte kunnat gå alls, och därför var det extra kul att gå igår.

Jag kommer ihåg min första torsdagszumba. Jag blev helt frälst från första stund. Jag fick tillbaks så många känslor jag hade förträngt och glömt bort, och helt plötsligt fanns de där, och torsdagszumban blev helig för mig. Det var cumbia, salsa, bachata...allt det där som legat varmt om hjärtat hos mig fick jag uppleva igen under en timme. Det var ren glädje!

dans

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer