Shopping Cart

Framme i London

Resan till London gick prima! Det bara flöt på med allt. Bagaget kom och tunnelbaneresan gick super. Väl på plats mötte Christina upp mig och vi promenerade hem till henne.

Det är så kul att vara här 🙂 vi har mycket att catcha upp! Så igår när jag kom satt vi och prata en massa och sedan blev det en tripp till affären för att handla mat. Jag får så mycket matinspiration här vilket ni kommer märka här i bloggen framöver 😉

20130705-070741.jpg

Igår åt vi en jättegod lax! Jag återkommer om den när jag är hemma!

Idag blir det häng på stan med eloisa 🙂
Vi hörs!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer