Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Fin dag trots regn!

södermalm

Dagen idag har bara försvunnit. Jag vaknade och fixade lite hemma och sen skulle jag gå till gymmet. När jag kom ut från porten och gick en liten bit kände jag att det var underbart väder. Inte för varmt och inte för kallt vilket ledde till en timmes promenad på Södermalm.

Började gå vid Tanto och gick Årstaviken mot Eriksdal, fortsatte mot Barnängen och sedan upp till Nytorget och därefter hem. En bra runda!

När jag sedan kom hem fixade jag lite till innan det var dags att åka till Saltis och hälsa på AmandaWorld Class. Vi satt och pratade ett tag och när Amanda gick började jag förbereda för att hålla min cirkelklass. Det var verkligen jättekul. Kul att testa på något nytt än att undervisa dans. Jag hade en hel del övningar på lagret som användes under en timme. När klassen var slut var även deltagarna det. Handdukar, svett och leenden, precis det resultat jag ville ha!

Kom hem runt åtta, slängde in väskan och ut igen för att ta en promenad med Sara. Det blev samma runda som i morse!

fin_kväll

Efter regn kommer solsken! Fin bild va? Solen skiner, det är sommar och livet leker! Hej!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer