Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En söndag på World Class

Sådär, dags att berätta om gårdagen. Min vän, Amanda, som jag umgicks med i lördags undrade om jag ville med på "kvartal" på World Class på söndagen. Självklart sa jag "ja". Allt som har med träning att göra är kul. Plus att få chansen att få hänga mer med min vän och en massa nya människor är inget jag säger nej till.

Väl på plats var det en massa instruktörer från just World Class, så ni förstår, jag hörde inte till i den triben direkt, men kände mig jättevälkommen ändå.

Första releasen var Puls Express som Amanda och Elin höll i. En 30 minuters konditionsklass med grym musik och rolig koreografi. Om jag gick på WC skulle jag lätt köra denna klass. Jag log hela tiden samtidigt som det var jobbigt.

Processed with Moldiv
Bild lånad från Anna-Karin.

Nästa release jag testade var deras Core som Elin och Anna-Karin höll i. Jisses, säger jag bara. Det kändes i magen kan jag lova. En riktigt tuff och bra klass.

Det var verkligen jättekul att få testa nytt gym med nya koncept och nya coreövningar. Slutade träningsförmiddagen med en lunch på Dramaten-trappan med Amanda. Underbart att få sitta och njuta av söndagens sol.

Tack Amanda, Elin och Anna-Karin för en grym söndag hos er!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer