Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En lördag helt i min smak

Vilken härlig dag jag hade igår. Lördagen började med pannkakor (of course) som sedan övergick till lördagsklassen på Studio Levels.

När klassen var slut mötte jag upp Mathias för ett träningspass. Det blev ett blandat pass, men mest överkropp, vilket var superskönt. Det var lagom med folk på gymmet, men mer åt det mindre och därför är det alltid skönt att träna på helgerna. Ett helt annat flow.

Ville ha lite mer somriga träningskläder igår med ljusa färger. Dock upptäckte jag att jag glömde träningstopp så fick bli min jobbtröja. Den var tyvärr inte så somrig, hehe.

När vi var klara med passet var det dags för lunch och shopping. Vi hade tänkt äta lunch på Reload, men som förra gången vi skulle dit var ALLA bord upptagna. Hur sjukt?! Det har blivit så populärt och under helgerna är det galet med folk. Vi fick helt enkelt gå till ett annat ställe. Dagen avslutades iaf med shopping inne i stan, en snabbis hem för att lämna det vi köpt, vidare till Mall of Scandinavia och därefter hemmagjord pizza. NOM. Ni hör ju, lördagen var hur bra som helst!

 

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer