Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En julig helg

Haft världens mysigaste helg!
Mina två fina vänner, ena boendes i London och andra boende på Lillsved kom på Glöggkväll hos mig på fredagen. Det var verkligen kul och mysigt att träffa de. Som ni förstår händer inte det allt för ofta, men plötsligt så händer det 😉

I går firade familjen 1:a Advent vilket var supermysigt. Glögg, peppisar, god mat och det bästa av allt SNÖÖ. Jag är helt "in love" i detta väder. Så fiiiint! Dock känns det som jag är den enda som älskar snö. Däremot håller jag med om att det är kallt, men hey, det är vinter, det ska vara kallt.

Mellan alla peppisar har det självklart blivit träning, en massa Sh'bam och Bodybalance 😉 Vad vore en helg utan träning?

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer