Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En fika-onsdag

Hur mysigt var det inte med en regnig dag igår? Nja, det hade varit mysigt om man varit hemma, tänt ljus, tittat på film och druckit kaffe. Sånt händer inte på sommaren. Det har vi tid med under hela hösten och vintern. Trots det regniga och kalla vädret igår tog jag mig ut och det var det ju värt eftersom att jag fick träffa mina vänner.

Först träffade jag Sofie och vi satt på Espresso House (surprise) och drack kaffe och försökte planera vår lilla tripp till Visby nästa vecka. Det gick väl sådär 😉 Efter vår fika gick vi på stan för att se om det fanns något snyggt att köpa, men jisses, vad mycket folk det var ute! Både Sofie och jag fick panik och bestämde oss för att det fick vara nog.

På kvällen sen träffade jag Sandra och tog en till fika. Det kan väl aldrig bli för många fikor? 🙂

coffee

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer