Shopping Cart

En blå söndag

Det ekar på bloggfronten, men det blir så under sommaren. Nu däremot kommer det bli bra med uppdateringar. Jag är hemma och tänkte vara hemma ett bra tag till (om jag inte blir bjuden på en resa bara sådär).

Mycket har hänt och mobilen är fylld med en massa bloggbilder bara för er. Jag orkar inte backa bandet utan jag tänkte visa er med bilder och med lite text hur min morgon och förmiddag varit.
Är ni med? Då kör vi.

frukost_scandic_anglais

Morgonen började med en frukostdate med Amanda som bjöd mig på Scandic Anglais frukost. Det var så mysigt att bara sitta där och prata om våra äventyr som vi varit med om sedan sist vi sågs. Efter tre koppar kaffe, yoghurt, smörgåsar och frukt bar vi oss iväg till biograf Park.

På Park var det förhandsvisning av filmen Smurfarna 2. Det bjöds på dricka och popcorn vilket var ett plus efter vår rediga frukost 😉 Filmen tog vi oss igenom, och jag tror att barnen på biografen älskade filmen. Jag skulle ha älskat den om jag vore 15 år yngre 😀

Smurfs2

IMG_9738

smurfs2bluecarpet

Söndagen kunde inte ha börjat bättre än med dessa roligheter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer