Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En bättre klass!

I går hade jag min examen med världens bästa klass. Ja, den är faktiskt helt underbar!

Vi började vid 11-tiden på innegården i skolan med bubbel, lite utmärkelser och diplom. Jag fick pris för en bra redovisning som berörde ett aktuellt ämne. Jag blev verkligen jätteglad då jag inte var nöjd med mitt examensarbete alls, men däremot gick ju redovisningen jättebra! 🙂

examensdag

När alla fått sina diplom blev det lunch och en massa mingelbilder såklart!
Vill ni se en grym klass? Kolla nedan!

klassen
Hela klassen för klassfoto 😉

killarna
The boys - snygga och bra killar!

favoriterOch så några tjejer såklart!! Några av mina favoriter 🙂

Dagen var inte slut när det började runda av i skolan. Det var fullt ös hela dagen, och ingen lugn stund alls. Precis så det ska vara.

Hur som, middagen var på Collage redan vid 18:30, och vi blev kvar där ett bra tag. Det var en superlyckad kväll med en massa prat om allt möjligt, som exempelvis en massa nya idéer för framtiden. Jag är mer än redo för nya äventyr! Hoppas ni vill hänga med på de!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer