Shopping Cart

Det Du Inte Såg

En bland de bra sakerna med sommaren är att man har tid att läsa annat än kurslitteratur. Nu under sommaren har jag hunnit läsa en del, och en av de böcker jag gillade mycket var Patrik Sjöbergs bok ”Det du inte såg”.

Innan jag började läsa boken visste jag inte så mycket om honom som person förutom det man läst om i medierna. Som vi alla vet kan man inte lita på allt som medierna spottar ut heller.

Denna bok kändes så öppen och sann, och man fick verkligen en inblick hur det kan se ut i idrottsvärlden med media, svarta pengar och sponsorer. Jag tänker faktiskt inte gå in så mycket på vad boken handlar om. Jag tycker att den bör läsas om man är nyfiken på Patrik Sjöberg och hans liv, se hur medierna framställer offentliga personer och att vi alla bär på en historia.

En sak jag gillade mycket med boken var hur kaxig Sjöberg var. Han körde sitt eget race, och ifrågasatte allt han tyckte var underligt, vilket jag älskar. Hans kaxighet blev väldigt roande. Dock kan jag tänka mig att många i hans omgivning var säkert riktigt irriterande på honom. Det kan även bero på att han ifrågasatte mycket och sa vad han tyckte och tänkte, vilket inte är okej enligt jantelagen 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer