Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Började med myrsteg

983946_10152827998655214_315747145_nUnder vissa dagar undrar jag vad jag egentligen håller på med? Ni vet på det sättet att man stannar upp och reflekterar hur ens dagar ser ut. Inte bara köra på hela tiden.

Det jag kommit fram till under dessa dagar är att jag mår bra med min vardag och med det jag gör. Jag vet att jag hela tiden kan utvecklas om jag känner för det och om jag är redo för det.  Det är huvudsaken.

Uppriktigt sagt kan jag bli ledsen när jag hör folk säga att de måste göra vissa saker bara för att de inte vågar gå utanför sin bekvämlighetszon eller är rädda att våga testa nya saker och förlora tryggheten. Ibland måste man våga för att vinna.

Jag har vågat många gånger. Började med myrsteg och sedan har stegen blivit större och min bekvämlighetszon har vidgat sig. Vissa gånger har det känts mindre bra, men då har jag gått tillbaks till min bekvämlighetszon och valt en annan väg. Alla vägar är inte bra, men man måste våga att testa och sen är det bara att ta en annan väg om det blev fel första gången.

Hur som helst, en väg som blev fel är ändå aldrig fel enligt mig. Du har fått erfarenheter av det, och det var modigt att du vågade ta steget.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer