Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Bakvideo, träningsvideo och hårfunderingar

Idag är jag tillbaka med energi, dock har jag funderat över vart solen tagit vägen. Samma tankar idag som igår. Jag föredrar snö än regn alla gånger...eller nej, inte under sommaren såklart.

Som jag även nämnde igår är det mycket planering som jag håller på med just nu därav relativt trist uppdatering. Kan tänka mig att det inte är så kul för er att höra om det. Trots det kommer jag publicera en youtube-film i veckan från när jag bakade kokostoppar förra veckan samt en träningsvideo i samarbete med Sportamore och Nike. Det hoppas jag att ni gillar.
Jag är galet pepp <3

Jisses, jag tycker mitt hår är långt igen!? Det växer så otroligt snabbt. Jag har även börjat fundera på om jag ska bli lite blond. Jag har ju varit riktigt mörkhårig och nästan lite rödhårig en gång i tiden. Jag önskar att jag passade mer i det för jag älskar mörkt hår, men jag blir bara så blek. Vad tror ni?

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer