Shopping Cart

Att få avbryta träningen…

I natt sov jag ganska oroligt. För det första var det någon som knackade på mitt fönster vid 2-tiden (!?), och då blev jag självklart klarvaken. Sen vaknade jag titt som tätt då jag hade en nackspärrskänsla som gick från nacken via kappmuskeln till axeln. Sjukt obehagligt!

Under dagen har jag inte känt av den där nackspärrskänslan alls förrän Johan och jag skulle träna. Redan under uppvärmningen vid latsdragen kände jag något som låg där. När vi sedan gick över till pullups slog det till och smärtan kom. Det var bara att avbryta träningen, gå ut i det fina vädret och äta årets första glass (Solero). Inte så tokig söndag ändå.

Nu undrar jag bara vart jag förlagt mitt liniment…eller måste jag boka tid hos naprapaten?

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer