Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Argo eller Ladies night?

Det är mycket mycket kul som händer i veckan som kommer nu. Varje dag har jag saker inplanerade, och på onsdag händer två roliga saker samtidigt och jag vet verkligen inte vad jag ska välja!?

Det jag hade planerat först var att gå på förhandsvisningen av Argo där Ben Affleck är en av huvudrollerna. Då jag aldrig tittar på film varken på bio eller hemma så brukar jag passa på när det erbjuds förhandsvisningar på nya filmer.

Ja, och nu i veckan ploppade det upp ett annat event. Ladies Night på gymmet Balance. En kväll på Balance för tjejer där det kommer erbjudas en massa roligt. Exempelvis erbjuder de roliga klasser som Ladies Cicrle, Functional Moves, TRX Toning, Balance Bootylicious med mera. Det låter hur kul som helst! Om man förmodan inte vill träna kan bli stylad/få tips av frisörer, make-up artister och nagelterapeuter. Få träningstips av PTs och dricka, äta, mingla och tävla om fina priser!

Ahhhh, jag vet verkligen inte vad jag ska välja! De båda två händelserna sker under samma tid också, vilket menas att jag inte kan gå på båda 🙁 buhuu!

 

  eller  

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer