Shopping Cart

Är magen glad. Är människan glad

Ny vecka och nya tag, eller hur?

Helgen har varit mycket lugn för min del, vilket har både varit skönt och lite jobbigt. Jag känner i kroppen att det är jobbigt när det blir liiiite för lugnt. Jag vet inte varför, men jag trivs bättre med att vara aktiv än att sitta hemma.

Nu ikväll har jag tänkt på vad jag ätit under helgen. Jag vet att det jag stoppat i mig har varit en överkonsumtion av onyttigheter som glass, godis, pepparkakor och tårta. Nu tänker ni säkert ”Men du tränar så mycket så det spelar väl ingen roll”. Det beror väl på, säger jag. Det märks så tydligt när jag äter dåligt. Jag blir inte lika stark mentalt och kan lätt balla ur. Blodsockret dalar upp och ned, och sådant trams orkar jag inte med. Dags att börja äta bättre, meeen någon pepparkaka kommer slinka ner då och då. Det blir man ju snäll av 🙂


I går var jag på kalas med smarrig efterrätt. Ja, det blev en pyttebit för min del. Ni som känner mig vet att jag inte är så förtjust i choklad (jag vet, jag är konstig).


Gårdagens mellanmål och dagens middag. På tiden att äta färgstark och bra mat. 

”Är magen glad. Är människan glad”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer