Shopping Cart

An Amazing Week and Weekend

Hejsan!

Känner att det är dags för en uppdatering om min förgående vecka. Jag skäms verkligen att jag bara tränade en gång förra veckan. Om jag ska vara ärlig prioriterade jag inte träningen alls. Jag ville hellre umgås med mina vänner. Kände att energi från de gör mig gott och de får mig att skratta! Sådant behövs med för att leva!


Här är vi minus Linda som tar fotot.
Vi var hemma hos Helena i hennes nya lägenhet där hon bjöd på tacos.


Sanna, Helena och Johanna lagar tacos.


På torsdagen var jag med Linda. Vi var först på ett event på Maruschka de margot och tog ett glas champagne och insåg att vi minglade med leopard-damer med solbränna som duga. Vi kände att det var dags för något i vår stil. Vi gick därför till Vapiano och firade torsdagen med ett glas rosé.

Helgen bestod av house för hela slanten! Linda och jag var på Summerburst och favoriterna var självklart Ingrosso, Axwell, Calvin Harris och David Guetta.
Wohooo! Så fantastiskt härligt och bra!

 

One comment

  1. SituationSanna

    fina vänner ger alltid energi, mer sånt! (och träning såklart, hehe)! vill höra mer om summerburst sen 🙂 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer