Shopping Cart

Alla goda ting är tre

Idag behövde jag springa av mig på gymmet. Så jag sprang…och sprang! Det var galet! Men jag gillade det. Så nu har jag tänkt att börja springa varje morgon och jag börjar redan imorgon. Det får bli som en utmaning…kanske veckans utmaning, och nästa vecka hittar jag på nåt annat. Vad tror ni om det? Någon som vill vara med på mina utmaningar? Hojta till om ni är intresserade 🙂

Efter mitt lilla besök på gymmet behövde jag fylla på med ny energi. Återhämtning i form av ett bra mellanmål och grym läsning var det ultimata. Perfekt att både sats och les mills tidningarna kom idag 😉

20130520-201308.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer