Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Tre veckor kvar...

Cirka tre veckor kvar av vår tid på skolan. Den senaste tiden har det bestått mest av grupparbeten och det har det även gjort idag.

Det känns verkligen att det snart är slut på utbildningen. Vi gör nästan allting annat än att plugga. Okej, självklart pluggar vi, men vi har roligt med! Som idag, vad har vi gjort? Vi började dagen med att sitta och lyssna på julmusik (och jobba) fram till lunch. Efter lunch började det spåra. Det är ingen idé att jag förklarar vad som hände då det måste upplevas 😉

Jag verkligen gillar min klass, och det kommer kännas konstigt att skiljas åt samtidigt som jag sett fram emot att sluta skolan, och att börja arbeta med det jag utbildat mig till och gillar.

Från att ha studerat i tre år är det bara tre veckor kvar i skolbänken...

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer