Shopping Cart

1 juni = Körkort

Jag håller vad jag lovar. Det är 1 juni och jag har körkortsboken i handen.

I sommar ska jag plugga körkortsteori och köra bil för hela slanten. Jag har varken kört eller pluggat körkortsteori tidigare så det här ska bli spännande. Jag har ett mål om när jag ska bli klar, och hoppas att jag fixar det. Just nu tror ju jag att det bara är att köra och plugga så har jag körkortet. Men någonstans förstår jag att det inte kommer vara så lätt.

körkort_charlottebeijerJa, som sagt så nu sitter jag här i min soffa med en kopp kaffe och ska börja läsa. Det är bara att köra! Förresten, det är en ny kopp ni ser på bilden 😉 Jag gillar ju Filippa K muggarna så köpte mig mitt fjärde par i veckan. Ibland måste man unna sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer